Activitats

Activitats del Parc Natural dels Ports

La Guia d’activitats del Parc Natural dels Ports de juliol a desembre de 2011 es començarà a distribuir properament.

Ja teniu disponibles al web les properes activitats previstes per a juliol i també podeu descarregar el pdf amb la guia completa fins el desembre. En uns quants dies la tindreu disponible en paper als centres i punts d’informació del Parc.

La guia s’organitza en diferents parts:

  1. Calendari, on es marquen els dies en què hi ha programada alguna activitat. Els colors indiquen els diferents tipus: senderisme, xerrada, taller, activitat infantil…
  2. Activitats del Parc Natural dels Ports. Conté el programa d’activitats que el Parc encarrega a empreses especialitzades de guiatge i d’educació ambiental. Aquestes activitats són gratuïtes, variades i per a tots els públics i edats. Només cal trucar per inscriure’s.
  3. Altres activitats als pobles del Parc. Es mostra una selecció d’activitats culturals i de natura organitzades per ajuntaments i entitats dels pobles del Parc, com el Museu de la Pauma, el Museu Montsià o els ajuntaments de Prat de Comte i Horta de Sant Joan.
  4. Centres d’informació i Exposicions permanents. S’indiquen els horaris i  les dades de contacte de cada un dels centres i punts d’informació del Parc.
  5. Portada i contraportada. A la portada trobem un barba-roig (Erithacus rubecula) fotografiat per Víctor Reverté, d’Arabogues, que també ens cedeix totes les fotos de l’interior de la guia. A la contraportada, Toni Buira ens ofereix un dibuix d’un exemplar de Macromia splendens.

Fullegeu-la i trobeu la vostra activitat.

Podeu baixar-la aquí.