Sol·licituds per al descens del riu Canaleta

Novetats en les autoritzacions per a la pràctica del descens de barrancs al Canaleta.

El Parc Natural i l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan han acordat alguns canvis en el lliurament de les autoritzacions per practicar el descens al barranc del riu Canaleta (Horta de Sant Joan). Aquests canvis responen a una petició de les empreses per tal d’agilitzar el desenvolupament de les seves activitats.

Entre les novetats a tenir en compte cal destacar que no és necessari demanar les autoritzacions el mateix dia en que està previst realitzar el descens del barranc, es poden sol·licitar amb antelació. També han variat els punts on es poden aconseguir les autoritzacions i s’ha introduït la possibilitat de fer els tràmits per correu electrònic. Així, a partir d’ara podeu adreçar-vos a:

  • Seu Administrativa del Parc Natural dels Ports (Roquetes), personalment o per correu electrònic, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, amb 48 hores laborables d’antelació, com a mínim. Cal omplir el model de sol·licitud disponible al web.
  • Ajuntament d’Horta de Sant Joan, personalment, de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
  • Oficina de Turisme d’Horta de Sant Joan, personalment, dissabtes i diumenges de 10.30 a 13.30 h.

Recordeu que a l’apartat Regulació d’activitats [tinyurl.com/PNP-regulacio] del web del Parc teniu tota la informació sobre les activitats regulades: acampada, escalada, espeleologia, etc.

Category: Normativa
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/18/d266736627/htdocs/loport/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.