Nova edició del Km vertical

Km vertical 2011

El proper dia 19 de novembre es farà el 2n Km vertical entre la Caramella i Caro organitzat pel Trail Roquetes.

La prova es l’última del 4t Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre i consisteix en una cronoescalada de 7 km de distància amb un desnivell positiu de 1363m, una aproximació de 2 km i un posterior descens de 9 km fins arribar al punt de sortida.

La sortida de cursa anirà de forma esglaonada a mesura que vagin arribant els autobusos que transporten els corredors (es recorda que és una prova cronoescalada i l’important és el crono individual dels 7 km d’ascens), d’aquesta manera el que arribi primer a meta no ha de ser necessàriament el guanyador de la prova.

L’organització disposa de dos autobusos per transportar a tots els participants des del pavelló poliesportiu fins al lloc de sortida de la prova i el mateix a l’inversa. Un cop acabada la prova al pavelló, hi haurà servei de dutxes, refrigeri i dinar per a tots els participants.

Els participants tenen l’opció de baixar amb vehicle des de Caro amb familiars o amics i sota la seva responsabilitat sempre que hagin fet l’entrega del xip a l’organització que estarà ubicada a meta. Aquests participants igualment podran de passar pel pavelló per poder dutxar-se, dinar, recollir els seus regals i el diploma commemoratiu de la cursa.

Trobareu més informació a:

Category: Activitats, Altres
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/18/d266736627/htdocs/loport/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Comments are closed.